SMS Lån - Pengar direkt

Ansök redan idag!

SMS Lån med direkt utbetalning!

Vi erbjuder SMS Lån till låg ränta!

Hos oss har vi 80 st långivare, banker och kreditgivare! De flesta utav dessa 80 långivare erbjuder SMS Lån och detta till en bra ränta genom vår tjänst där ni kan jämför alla erbjudanden utav SMS Lån! Vi vet ingen i Sverige som har så heltäckande av lånegivare därav täcker ni upp alla erbjudanden som finns på den svenska marknaden!

Lån genom SMS-Låna.se

För oss på SMS-Låna.se är det viktigt att vi har en så heltäckande erbjudande utav långivare som det bara går! Många konkurrenter har endast ett fåtal långivare vilket inte gynnar er som låntagare. Ni som kund ska ha tillgång till alla långivare inom SMS Lån eller Snabblån som det även kallas. Genom vår heltäckande tjänst kan ni jämföra Ränta, Effektiv ränta, Återbetalningstid och Månadskostnad hos varje långivare vi listar! 

Ta god tid på er när ni går igenom listan utav SMS Lån och klicka gärna er vidare in på respektive långivares hemsida för att titta om ni finner något extra som ni tycker är intressant som vi trotts daglig uppdateringar inte lyckats fånga upp. Samt, det 

Tydlig prisbild

För oss på SMS-Låna.se är det viktigt med en tydlig prisbild för er som ska ta ett SMS Lån. Oavsett om det är en låg ränta eller hög ränta så ska det vara tydligt för dig som jämför de olika kreditgivarna.

Hur mycket kan jag låna?

Varje lånegivare har sin egen gräns för hur mycket du kan låna! Långivarna gör en bedömning utifrån varje ansökan och blir en individuell bedömning. Du får besked direkt på skärmen när du ansöker online, och det ända du behöver ha tillgång till är ditt Bankid, som vanligast brukar vara Mobilt BankID, men vanligt BankID fungerar bra även det. Du fyller i hur mycket du vill låna och långivaren tar ställning till om du kan låna den summan, alt. sätter en gräns på hur mycket pengar du kan låna.

När har jag pengarna?

Ditt SMS Lån betalas vanligtvis ut direkt efter godkänt ansökan. Vissa kreditgivare kan ha specifika villkor för utbetalningen, så vid ansökan läser du även av när du får pengarna utbetalt (brukar gå väldigt fort, inom 60 minuter /1 tim). SMS Lån eller Snabblån kan du ansöka om under dygnets alla timmar, och alla dagar i veckan. Dvs. det är dygnet runt (24/7). Lånebeskedet ska inte vänta på sig utan går undan. under ordinarie öppettider, men det går naturligtvis bra att ansöka dygnet runt. Du får alltid lånebesked direkt oavsett vilken tid du ansöker när du vill låna pengar snabbt.

Var?

Med Snabblån/SMS Lån kan du ansöka om ett större eller mindre lån vart du än befinner dig i Sverige eller i världen. Det enda du behöver ha tillgång till är en dator, surfplatta eller en mobiltelefon (smartphone) uppkopplad till internet och ditt BankId så klart.

Utbetalning

Pengar betalas ut även på lördagar och söndagar.

Onödigt vetande: I engelsktalande länder kallas Snabblån eller SMS Lån under namnet Payday Loans. 

SMS Lån utan inkomst

Flera utav våra långivare för Snabblån eller SMS Lån lånar även ut pengar utan inkomst. Du finner vilka i vår lista. Det räcker med att du har en låg deklarerad inkomst för att kunna låna pengar direkt och få det utbetalt på kontot direkt.

Många av våra kreditgivare vet att att det tar tid att samla på sig deklarerad inkomst hos skatteverket eller hos kreditupplysning-företag. Detta är något som våra långivare tar hänsyn till och är en fördel vid SMS Lån även kallat Microlån. Vid Privatlån ställs oftare högre krav vilket inte är lika vanligt vid mindre lån via Microlån eller SMS Lån. Din betalningsförmåga utgår därför inte helt utifrån din deklarerade inkomst. Den deklarerade årsinkomsten har betydelse men ger inte den sanna bilden på din återbetalningsförmåga när du ansöker om SMS Lån online.

Gratis jämförelse av SMS Lån

En ansökan ska vara kostnadsfri och det ska vara gratis att jämföra lån genom SMS-Låna.se. Du jämför och ansöker om det lån som du tycker passar dig kring ränta, återbetalningstid och lånesumma.

Bedömer din återbetalningsförmåga

När du ansöker om lån görs alltid en kreditprövning i samband med att du fyller i ansökningsformuläret. Hur denna bedömning görs är olika mellan de olika långivarna och inget vi kan beskriva i detalj. Men SMS Lån, Snabblån eller Microlån bedöms inte lika hårt som t.ex. ett sedvanligt lån hos Bank eller ett normalt privatlån. Man gör en samlad bedömning med hjälp utav ett kreditupplysningsföretag och de uppgifter du lämnar vid ansökan. Du kan ofta låna pengar med en betalningsanmärkning då summan pengar du lånar inte är lika hög som vid ett privatlån och en betalningsanmärkning inte betyder att du har en låg kreditvärdighet. 

SMS Lån utan UC

Många utav våra långivare använder inte sig utav UC (upplysningscentralen) vid behandling utav ansökan av SMS Lån. Man använder sig ofta utav andra kreditupplysningsföretag. När ni ansöker om SMS Lån kan ni läsa hos respektive långivare hur de tar inte uppgifter, t.ex. via annat kreditupplysningsföretag.

Åldersgräns

Du måste vara minst 18 år gammal för att ansöka om SMS Lån och få det beviljat. Likaså måste du trots goda villkor ha en bra återbetalningsförmåga. Tänk på att pengar du lånar genom ett snabblån eller SMS Lån ska betalas tillbaka. Låna därför inte mer än nödvändigt och undvik att låna om du inte behöver pengarna, då du annars kan sätta dig i en besvärlig situation ekonomiskt. 

När får jag pengarna på kontot?

Så fort ansökan är beviljad betalas pengarna i regel ut direkt. Det som kan ha betydelse är vilken bank du använder dig utav. Har du bankkonto hos någon utav de stora Bankerna i Sverige går det fort. Har du konto hos en mindre känd Bank kan det ta tid beroende på hur fort pengarna kan tas emot av Banken. Annars brukar det gå inom en timme beroende på Bank oavsett dag. Men läs hos respektive långivare om deras utbetalningsrutin vid godkänd låneansökan.

Våra bästa SMS-Lån:
[elementor-template id="3045"]