SMS-lån Snabbt och Enkelt

Ansök redan idag!

Låna pengar snabbare

SMSlån utan UC

SMS-lån snabbt

Behöver du låna pengar snabbt är det snabbaste sättet att ansöka om ett lån på nätet, det gör du enkelt med mobil, dator eller surfplatta. Lånet kallas ofta för SMS-lån men går också under snabblån eller mikrolån. Snabbhet och tillgänglighet kännetecknar dessa lån. Hos vissa långivare går det även att ta lån på kvällar och helger t.o.m på Julafton. Det finns även möjlighet att ringa, chatta och mejla.

Hur snabbt får man pengarna?

Det kan skilja sig lite mellan olika långivare när du får pengarna utbetalda. Ansökan kan du göra dygnet runt. Utbetalning sker oftast under ordinarie öppettider dagtid, men det finns även långivare som betalar ut pengar på kvällar även lördagar och söndagar.

Har du Nordea, Swedbank, Handelsbanken eller SEB brukar pengarna betalas ut inom en timme. Andra banker kan du ha pengarna på ditt konto samma dag om du fått lånet beviljat innan 13.30. Senast har du pengarna nästkommande dag.

Snabbare lån online

När sms lån lanserades blev det ett snabbare alternativ till det klassiska banklånet där kunden bokar tid och besöker ett bankkontor för att göra en låneansökan. Med sms lån räckte det oftast med att man skickade ett meddelande till ett telefonnummer för att göra sin ansökan. Låneformen va väldigt populär, med den tekniska utvecklingen och digitaliseringen sker sms lån och snabblån numera via webbformulär på internet. I vissa andra länder finns sms lån kvar och kallas för Payday loans.

 • Låna snabbt med Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske Bank, SEB
 • Snabbheten gör att du ofta får ett svar direkt på skärmen.
 • Med ny teknik betalas pengarna ut direkt till kund inom några minuter
 • Den snabbaste låneformen om man jämför med privatlån och klassiska banklån

SMS-lån dyrt eller billigt?

Sms-lån har generellt sätt högre ränta eftersom det inte finns någon säkerhet för lånet, men det behöver inte betyda att det bli dyrare. Lånar du ett mindre belopp med kortare återbetalningstid och betalar av lånet så snabbt som möjligt, behöver inte ett sms-lån bli så dyrt. Den totala kostnaden kan bli mindre än för ett privatlån som betalas tillbaka under längre tid, under flera år. Använd därför alltid snabblån till akuta oförutsägbara utgifter där du vet att du kan betala tillbaka lånet snabbt.

På sms-låna.se finner du all nödvändig information som du behöver för att du snabbt ska hitta rätt lån för dig.

Snabbare med BankID

Nyckeln till ett snabbt utbetalt lån är att du använder dig av BankID och använder dig av samma bank som långivaren har. De flesta långivare använder sig av Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske bank och SEB. Har du någon av dessa kan du få en direktbetalning av ditt lån.

 • BankID
 • Låna på kväll och helger
 • Låna direkt från mobil, dator eller surfplatta

Direktbetalning till ditt konto

Om du använder samma bank som långivaren och identifierar dig med BankID kan handläggningsprocessen och utbetalningstiden minimeras kraftigt. Långivaren kan då göra en direkt överföring till ditt konto, precis som du själv kan överföra pengar från eget konto till ett annat i samma bank på några sekunder. Därför är denna typ av överföring det absolut bästa sättet att få pengarna så snabbt som möjligt.

SMS-lån med direktutbetalning är det absolut snabbaste sättet att få tillgång till pengar i en akut situation.

Logga in med BankID
 • Logga in snabbt
 • Ta ut pengar eller höj din kreditgräns
 • Få en bra översikt på din kredit
 • Översikt över dina fakturor

[elementor-template id=”3045″]

Våra bästa SMS-Lån:
[elementor-template id="3045"]
Läs mer om SMS-Lån: